Sağlıklı zayıflama nedir? Sağlıklı yolları kullanarak kilo vermek mümkün mü ve ne kadar?

Sağlıklı zayıflama. Sağlıklı zayıflama benim en sevdiğim zayıflama yöntemim . Umarım sizin de. Zayıflama hapı, zayıflama bandı ve zayıflama merkezleri nde liposuction gibi zayıflama yolları denemek istemeyenler için bu sayfa açıyorum. Sağlıklı zayıflama en doğru seçimdir. Bu zayıflama yöntemi yavaş ama en etkili ve en kalıcıdır. Evet, bu sefer hızlı zayıflamak mümkün olmayacaktır ama inanın ki, sağlık ve vucut için en doğrusu budur. Peki ne yapmamız gerekir ve ne kadar kilo verebileceğiz. Şimdiden sevindirmek istiyorum, 3 ayda 10 kilo vereceksiniz. Aynı zaman da diyet ve spor yapanlar 20 kilo ya kadar verebiliyorlar. Evet, kulaklarınıza ve gözlerinize inanın, 3 ayda 10 kilo diyet ve spor yapmadan verebileceksiniz! Peki bu zayıflama yöntemin sırrı ne?

1. Sağlıklı zayıflama nın en büyük sırrı sağlıklı beslenmedir. Sağlıklı beslenme nedir peki? Cips ve gazoz gibi içeceklerden vaz geçmek mı? Hmm, evet diyebilirim. En azında 3 ay için. Neden 3 ay? Çünkü yavaş yavaş sağlıklı zayıflamak için minimum bu kadar süre olmalı. Maximum ise 1 yıldır. Yalnız sağlıklı beslenme pek sevindirici bir şey değildir. Tabiki egzersizler yapmak gerek olmadığı için geleceğiniz parlak görünuyor, ama mideniz biraz üzülür. Bundan sonra yiyeceklere çok dikkat edeceksiniz. Sağlıklı sayıflama 'nın sırrı bol sebze. Ekmek ve diğer hamur işlerinden vaz geçmeniz gerekir. Kepek ekmeği yiyebilirsiniz. Kepek ekmeği çok faydalıdır ve bir iki dilim kesinikle kilo aldırmaz.

Örnek menüsü:

Sabah: güzel bir kahvaltı. İster çorba, ister beyaz peynir, tomates, salatalık gibi şeyler, bal ve reçel de olur.

Oğle yemeği: rahat gönül ile makarna veya pirinç yiyebilirsiniz. Ama hiç bir şey katmadan. Et, ekmek, mayonez, hiç bir şey yanında yiyemezsiniz.

Akşam yemeği: bol salata ve biraz et, tavuk veya balık.

Gün boyu şekersiz zayıflama ve bitkisel çayları içebilirsiniz.

İşte bu kadar. Hiç bir zaman aç kalmayın, gün boyu meyve veya sebze atıştırın. Sadece mümkün kadarıyla butün yiyecekleri ayrı ayrı tüketin.

Daha da hızlı zayıflamak için spor yapabilirsiniz. Yalnız unutmayın, spor aç bırakıyor. Hem sadece sebze yemeklerle hiç gücünüz kalmayacak. Onun için gündüz pilav, makarna, patates gibi besleyici yemekleri tüketmeyi unutmayınız.