Diyet ile zayıflama - en etkili diyet hangisidir ve diyet listesi gerçekten işe yarar mı?

Diyetler. Diyet nedir? Diyet sağlıklı olabilir mi? En etkili diyet hangisidir? Diyet bir zayıflama yöntemi olarak gerçekten işe yarar mı?

Bir zayıflama yöntemi olarak diyet en çok tartışılan bir şeydir. Diyet ile zayıflayamazsınız pek çok doktor ve diyetisyenler diyenler var. Peki, o zaman neden diyetler o kadar çok popüler ve pek çok insan yıl da bir kere diyet yapmaktadır? Gerçek şu ki, doğru bir diyet gerçekten zayıflatır. Şok ve işveç diyetler bile. Bir tek şey bilmeniz gerekir ki, Diyet yapmadan önce sağlığınızda emin olmanız gerekir. Her hangi bir hastalık ta diyet yapılmaz. Çok fazla kilolu insanlarda diyet yapılmaz ve uzun bir süre diyet yapılmaz. 2 - 3 günlük şok diyet veya isveç diyet uzun süreli bir diyet ten daha iyi. Eğer diyet 4 güne kadar bile uzatırsanız metabolizmanız bozulur ve bu da kilo vermeye değil, kilo almaya yol açar. Siz bunu istemezsiniz dimi?

Diyet ile zayıflamak isitoyrum diyenler için tavsiyem - 1300- 1500 kalorilik bir diyet. 1000 kalorilik bir diyet şok diyeti dir, ve tavsiye edilmez, zayıflatır, ama sağlığa zor gelebilir. 1 500 kalori ideal dir. Peki diyet nasıl seçilir? İsime göre mi kalorilere göre mi? En iyi seçim kalorilik diyetidir. O zaman her hangi bir diyet listesi ihtiyacınız yok. Her gün için bir menü seçiyorsunuz ve kalori cetveline göre 1 500 kalori geçmemeye çalışıyorsunuz. Geri kalan diyetler işte muz diyeti, işte havuç diyeti, işte lahana diyeti - çeşit çok, ama dikkatlice onlara bakarsanız belli bir kalori içerdikleri fark edeceksiniz.

Lahana dan biraz bahsetmek istiyorum. Lahana gerçekten çok etkili bir sebze dir. Hatta sadece bildiğiniz beyaz lahana değil, kırmızı lahana, brüksel lahanası ve onların akrabası karnıbahar da zayıflama da çok etkili. Sağlıklı zayıflama tercih ettiyseniz, hepsinden yemek gerekiyor. Lahana çorbası sevmeyenler lahana başka her türlü hazırlayabilirler. Lahana da bulunan özel maddeler her şeklinde zayıflatır.

Başarılı olmak için diyet programı hazırlamalısınız, isterseniz yorumlara göre bir diyet bulun, isterseniz kalorilere göre bir diyet menüsü hazırlayın, yemek listesi buzdolabınıza yapıştırıp mutlaka takip edin. Pek çok kişi diyetler den şikayetçi. Neden? Çünkü işte ben orda biraz pasta atıştırdım işte burada tost yedim, ne yapalım, her halde bir kere den bir şey olmaz diyorsunuz, olur işte. Eğer dayanabilecem diyemiyorsanız hiç başlamayın, sadece eziyet olur. Hazır olduğunuz da başlarsınız ve mutlaka kazanırsınız!