Bitkisel zayıflama yöntemi - zayıflama çayı mı yoksa zayıflama hapı mı?

Bitkisel zayıflama. Bitkisel zayıflama nedir? Bitkisel zayıflama kelime duyunca herkesin aklında bitkisel zayıflama hapları geliyor, yalnız ben, sağlıklı zayıflama tercih edenlerden biri olduğum için bu sayfa da zayıflama ilaçları ndan değil, zayıflama çaylarından bahsedeceğim.

Zayıflama çayı en etkili, doğal ve sağlıklı zayıflama yöntemleri nden biridir. Zayıflama çayı nasıl çalışır? Bir kaç çeşit bitkisel çaylar yağ eritebilmektedir. Aynı zamanda idrar söçtürücü olduğu için hızlı bir şeklinde eriyen yağı vucut taki bulunan su ile dışarıya aktarıyorlar. Zayıflama çayı içmek için egzotik bir bitki aramak gerek yok. Pek çok bildiğimiz bitkiler zayıflama da yardımcı oluyorlar. Bazılar çok, bazılar biraz ama hepsi sadece zayıflamak için değil, genel sağlık için de çok faydalılardır.

En etkili zayıflama çayları: biberiye çayı, funda çayı, mate çayı, safran çayı, yeşil çay ve zencefil çayı. Aynı zaman da zayıflamak isteyenler için kuşburnu çayı, papatya çayı ve rezene çayı içmek fayda var. Gün de bir kere zayıflama çayı içmek yeterlidir.

Örnek günlük çay menüsü:

Sabah: yeşil çay. Yeşil çay zayıflatır, güçlendirir, gün boyu enerji verir.

Öğle: Yemekten sonra mutlaka zencefil çayı için, zencefil çayı yemekleri eritir, yağların oluşmasını engeller, metabozilmayı hızlandırır.

Akşam: Papatya veya rezene çayı. Papatya çayı bağırsakları rahatlatır, rezene çayı gaz gidericidir. Aynı zamanda rahat uyku garantilidir.

Çaylar mutlaka şekersiz içilmelidir!

Bu tür çayları siz her zaman marketlerde bulabilirsiniz.

Beşibiryerde zayıflama çayı. Beşibiryerde zayıflama çayı ilk Ender Saraç herkese tavsiye etti. Ender Saraça göre zayıflamak için ideal bir çay şu karışımdan oluşmalı:

1. Yeşil çay
2. Mate çayı
3. Biberiye çayı
4. Funda çayı
5. Kekik çayı

Isterseniz hazır karışımı satın alabilirsiniz, isterseniz çayları teker teker alıp kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Funda çayı. Kendi tercübemle göre kesinikle söyleyebilirim en etkili ve en çok zayıflatan bitki fundadır. Ben funda çayı sayisinde hem çok güzel kilo verdim, hem yiyeceklere dikkat etmeyi bıraktıktan sonra da hiç geri kilo almadım. Tek yaptığım şey di - funda çay. Doğrusunu söylersem ben bitkisel çayları çok seviyorum. Haftada bir kere mutlaka bu çaylar dan hepsinden içiyorum!